Het Zesde Zintuig Chat

Het Zesde Zintuig Chat. Waar je zeer betrouwbaar en betaalbaar kunt chatten met mediums en paragnosten met wereldwijde bekendheid. Maar ook mee kunt chatten, van overal ter wereld waar jij je bevindt. Ongestoord en anoniem jouw brandende vragen stellen. Hoe werkt het! Bellen kan ook, ZesdeZintuig. Door een chat aan te gaan, accepteer je de Algemene Voorwaarden.

Hoe werkt het?

Klik op registreren en maak een gratis account aan
Kies uw creditpakket voor een volledig consult
Zoek het medium die bij u past en chat gelijk
Lisa: "Geweldig, hoefde idd bijna niets te zeggen"
GRATIS Registreren
Medium
Spiritueel coach
Relatie coach

Ronald

Medium, Ik ben geboren met gaven. Ik kan een lezing voor je doen via foto of geboorte datum. Ik ben een spirituele coach en een relatie coach.
1 credit p.m.
Future
Coach

Golden Eye

I am able to unveil your future, your potentials and possibilities so you can follow the right path for you.
1 credit p.m.
Paragnost
Coach

Ada

Ervaren oprechte, helderziende, heldervoelend, levensvragen, helderhorend, relatie problemen en toekomstvoorspeller.
1 credit p.m.
Medium
Tarot cards
Coach

Catriona

Tools that can guide us as we chat are tarot cards, oracle cards, the pendulum and Reiki. A combination of the above-mentioned is also possible.
1 credit p.m.
Medium
Kaartlegster
Coach relatie problemen

Feroza

Mij kun je raadplegen voor vragen over: relatie problemen, scheiden en uit elkaar gaan, carrière en werk, coaching, droom uitleg, healing, toekomst voorspellingen ....
1 credit p.m.
Medium
Coach

Anabel

Ervaren paragnost, medium, krachtig helderziend, voelend, spiritueel, liefde/relatie, financiële, weghalen van blokkades.
1 credit p.m.
Numerology
Astrology
Tarot.

Zack

Whether you are confused and looking for answers,or just looking for guidance in general ,whether you are wondering if .....
1 credit p.m.
Tarotlezingen
Droomanalyse
Astrologie

Jane

Tarotlezingen, droomanalyse en interpretatie, astrologie, numerologie en levenscoaching. Vanuit mijn eigen sterke intuïtie en mijn houding naar anderen toe ......
1 credit p.m.
Heldervoelend en wetend
Sterke intuïtie.

Esther

Ik ben spiritueel begaafd en je krijgt antwoord op al je vragen. Ik ben heldervoelend en wetend met een sterke intuïtie. Ik breng rust en balans in je leven,
1 credit p.m.
Heldervoelend
Astrologie
Tarot

Mary

Astrologie, tarot, contact gidsen, droomuitleg, liefdesadvies, relatiespecialist, chakra’s, heldervoelend
1 credit p.m.
Numerology
Astrology
Future

Future Nour

Do you have any question about your future , your partner, anything about your life? I will be honored to have this opportunity to help you
1 credit p.m.
Medium
Relatieproblemen
Droom analyse.

Joël

Top Medium paragnost, Heldervoelend, Zielsliefde, Relatieproblemen, Levensvragen, Droom analyse.
1 credit p.m.
Medium
Clairvoyant

Angel Marry

I have 10 years experience in Love & Relationship, Career, Healing, Dream analysis, Angel Reading Etc. Precise relationship advice without sugar coating. Helps
1 credit p.m.

Offline consulenten weergeven

Het Zesde Zintuig.nlLaat Het Zesde Zintuig voor jou spreken!

Wie kent het programma Het Zesde Zintuig niet! Waarin op zoek werd gegaan naar de beste paragnost, het beste medium of de beste helderziende. Allemaal bezitten we dit zintuig, of we het gebruiken is een tweede. Welnu, de mediums en paragnosten van deze chatwebsite bezitten Het zesde Zintuig allemaal. Wil jij gebruikmaken van hun gaven, chat dan met ze om al je vragen snel en goed beantwoord te krijgen. 

Wat is Het Zesde Zintuig

Dit zintuig kan buitenzintuiglijke waarnemingen doen. Dat is wat mediums en paragnosten op deze chatlijn kunnen. En voor jou inzetten tijdens de chat. We kunnen het ook het zintuig noemen van het waarnemen van het evenwicht. Dit vind je terug in het evenwichtsorgaan. Hierin zit een vloeistof en kleine haartjes. Bij draaien van het hoofd geeft dit evenwichtsorgaan signalen door aan de hersenen. Maar ook onze spieren en gewrichten bezitten dit zintuig. Met andere woorden, het is het waarnemen van het evenwicht, oftewel het opvangen van energie bij jezelf, maar ook bij anderen.

Wat kunnen mediums en paragnosten met hun Zesde Zintuig voor jou betekenen

Wie dit zintuig bezit kan dus buitenzintuiglijke waarnemingen doen. Helderziendheid is er daar één van. Maar ook heldervoelendheid en helderwetendheid valt hieronder. Als jij bijvoorbeeld vastloopt in de liefde, zie jij de situatie op jouw manier. Als je gaat chatten met een medium of paragnost van Het Zesde Zintuig kan die hele andere dingen waarnemen. Waar jij nog helemaal niet aan hebt gedacht, of bij stil hebt gestaan.

Zo kan het medium dat jij raadpleegt op de chat iets heel anders zien. Ik zie dat jij samen bent met iemand die in zijn kindertijd geen liefde heeft gekend. Dat hierdoor het heel moeilijk is om samen met deze partner een liefdesrelatie op de juiste manier in te kunnen voelen. Jij denkt, ben zo klaar met deze partner. Praat niet, geeft mij overal de schuld van, irriteert mij, maakt mij boos, houdt geen rekening met mij.

Door dit nu te weten, ga je heel anders naar de situatie kijken. Het medium geeft je daarbij ook nog tips hoe je voor jezelf hier het beste mee om kunt gaan. Hoe je partner anders te gaan benaderen. En hoe jullie samen toch op een fijne en juiste manier het vak liefde kunnen gaan uitoefenen. Dit is De kracht van Het Zesde Zintuig.

Wat is het effect van een chat met Het Zesde Zintuig?

Je ziet, het hebben van Het Zesde Zintuig gaat jou je eigen leven, het leven met anderen, maar ook met je geliefde anders laten zien. Dit door een chat met een medium of paragnost van Het Zesde Zintuig. Want alles in het leven draait om de liefde. Die ieder mens als een prachtige kracht in zich heeft. Maar niet goed leert toe te passen. Simpelweg, omdat we niet leren ons Zesde Zintuig te ontwikkelen.