Medium Chat

Medium Chat. Op Het Zesde Zintuig vind je topmediums waar jij een spirituele online chat mee kan starten. Het bijzondere van de mediums op deze chatlijn, is dat zij voor de antwoorden, gebruikmaken van hun zesde zintuig. 

Wat is het zesde zintuig

Dit zintuig wordt paranormale gaven toebedeeld en dat klopt enerzijds ook. We hebben allemaal zintuigen die we gebruiken. Zien, horen, proeven, ruiken en voelen. Deze zintuigen gebruiken we constant. Als we iets eten, proeven we. Als we iets horen, vangen we het geluid of de woorden op. 

Maar dan het bijzondere zintuig, wat we het 6e zintuig noemen, naast de 5 bekende. Wat kan dit zintuig dan betekenen? En bezitten we dit in feite allemaal? Ja, we bezitten dit allemaal, echter bij velen niet ontwikkeld. Want waar geen aandacht aan wordt besteed, weet je niet. Dit 6e zintuig kan evenwicht waarnemen. 

Medium Chat Het Zesde Zintuig

Wat is evenwicht waarnemen

Het is het waarnemen door het evenwichtsorgaan van evenwicht. Dat zich bevindt in het middenoor als een vloeistof. Maar ook spieren en gewrichten nemen evenwicht waar. Je moet het zien als het ontvangen van boodschappen die vervolgens worden doorgegeven aan de hersenen. Zo zie je dat elk mens over dit zintuig beschikt. Maar het niet weet. Mediums die werkzaam zijn als spiritueel hulpverlener op deze chatlijn weten het wel. En maken er dankbaar gebruik van voor jou als Medium Chat.

Medium chat met Het Zesde Zintuig

De mediums van deze spirituele hulplijn bezitten gaven als helderziendheid Jij kunt zien, maar een medium kan helderzien. Wat is het verschil? Dat een medium of paragnost meer kan zien, dan jij. Ditzelfde geldt voor heldervoelend zijn. Dan voel je meer dan een ander. Met helderziendheid, helerdervoelendheid kijk je dus verder. 

Als je deze gaven bezit, ben je een medium. En als medium wil je je gaven voor je medemens inzetten. Want als jij meer kunt zien, horen, voelen, weten. Kun jij daarbij anderen ondersteunen in situaties die deze persoon zelf niet kan zien, horen of weten. Als je daarbij als medium ook nog een extra gave bezit. Namelijk Het Zesde Zintuig. Dan begrijp jij dat een online Medium Chat voor jou heel veel duidelijkheid zal gaan scheppen. In de situatie waarin jij je bevindt en de antwoorden zelf niet op weet.

Start dus gerust een Medium Chat met een van onze zesde zintuig mediums. Want het zijn Mastermediums.