Medium kiezen
 Vragen stellen
 Klaar!

E-consult Het Zesde Zintuig

E-consult Het Zesde Zintuig.nlE - Consult. Ook wel een Email consult genoemd. Komt een chat niet uit met een medium of paragnost van Het Zesde zintuig? Geen nood, de spiritueel consulenten bieden je namelijko ook de mogelijkheid. Om vragen aan ze te stellen via email.

Email consult is handig en waardevol

Een emailconsult is ongelooflijk handig en waardevol. Ja, je moet even wachten op de antwoorden. Maximaal 2 dagen. Maar als je ze eenmaal in je email hebt. Staan al jouw vragen zeer uitgebreid beantwoord op papier. Dat het zo'n 2 dagen duurt heeft alles te maken met het feit, dat de door jouw uitgekozen spiritueel consulent echt even moet gaan zitten. Om jouw emailvragen te beantwoorden.

Hoe gaat een E-consult in zijn werk?

De stappen om te zetten om een emailconsult aan te vragen zijn makkelijk en simpel. We zetten ze hier voor je op een rij.

  • Schaf credits aan voor 25,- voor een consult per email
  • Kies een van de mediums of paragnosten uit. Je vindt ze hier
  • Stel je vragen. Upload eventueel gratis foto's bij je vragen
  • Geef geboortedata en namen van diegenen waar de vragen over gaan. Ook van jezelf
  • Stel je vragen zo duidelijk mogelijk
  • Verstuur je vragen

Binnen maximaal 2 dagen ontvang jij de antwoorden, die zeer uitgebreid zijn, op jouw emailconsult, in je inbox. Mocht de consulent die jij hebt uitgekozen niet aanwezig zijn. Of niet binnen maximaal 2 dagen jouw emailvragen kunnen beantwoorden. Wordt jouw email consult doorgezet naar een andere spiritueel consulent.

Je zult zien dat jij met de antwoorden je leven weer op de rit krijgt. Dat niet alleen, dat je ook weet hoe verder. Wat jij zelf kunt doen om datgene wat er speelt, op een juiste en fijne manier aan te kunnen pakken.