Medium Geluk

Medium geluk, Mediums bellen en chatten in de hoop dat deze jou goed nieuws brengt. Dat noemt men medium geluk.
Helaas is een medium ook afhankelijk van wat deze door mag krijgen. Als het medium niet in goede conditie, grieperig of gestrest is, dan kan dat een verkeerd invloed hebben op de paranormale kwaliteiten van het medium.
Als een klant te horen krijgt wat de klant gelukkig maakt, is het medium een top medium.. Dan praten wij over het medium geluk.

Het kan gebeuren dat de voorspelling naar een poosje toch niet uitgekomen is. Dan mag de klant er niet vanuit gaan dat het medium een slecht consult heeft gegeven. Het medium zal altijd doorgeven wat deze op dat moment door mag krijgen, al hoeft dat niet altijd een waarheid te zijn.
Dan is het medium geluk voor de desbetreffende klant snel over en word het medium als oplichter weg gezet, wat natuurlijk ook geen waarheid is..

Het medium geluk hoeft niet altijd goed nieuws te zijn. Ook slecht nieuws kan bevredigend voor een klant zijn zodat deze eraan kan werken om het zo goed mogelijk in goede bannen te leiden.
Hier zitten sommigen klanten natuurlijk niet op te wachten. Deze bellen immers voor het medium geluk en krijgen dan te horen dat pietje een ander heeft. Hup stop de chat of gooi de hoorn er maar op wat dat medium verteld niet wat ik wil horen en gaat snel weer een ander medium bellen in de hoop op medium geluk om dan toch even dat gevoel te hebben, al weet de klant dat het geen waarheid is.

Als de klant eindelijk weet dat het medium geluk niet het geluk is, wat deze gehoopt had, dan gaat deze uit frustratie klagen bij de lijnhouder.
Natuurlijk wil een lijnhouder ook het beste voor zijn mediums en klanten. Mediums werken allemaal als ZZPERS en zoals het in de voorwaarden staat is een lijnhouder ervoor om alles in goede banen te leiden. Een lijnhouder screent zijn consulenten en hoopt dat een screening geen moment geluk is. Een screening kan op het moment zelfs door meerdere beoordeelt zijn, daarna is het nog geen garantie dat het medium ook echt een top chat en bel medium is.

Ook van Eddie.eu kunnen wij niet de garantie geven dat het medium 100 procent zuiver consult geeft. Mediums zijn ook mensen en hopen ook op het medium geluk en zoveel mogelijk mensen te mogen helpen.

Geschreven door zomaar een Medium.

Ik wens u veel medium geluk!!
 
Datum: 26-10-'16

Terug naar overzicht